Skip to content
Sport

Imagini tulburătoare. Stela Popescu, surprinsă în ipostaze alarmante VIDEO

romaniatv.net

Ultima apariție publică a iubitei actrițe Stela Popescu a ridicat multe semne de întrebare acum, după dispariția dânsei dintre noi anunțată în ziua de joi, 23 noiembrie.

Invitată la ”Gala Femeilor de Succes”, marea actriță consacrată pentru rolurile de pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase dar și personajele interpretate în lung-metraje a avut un comportament neobișnuit care i-a uimit pe cei prezenți la eveniment.

Pe scena galei, actrița consacrată de rolul vampei din filmul ”Nea Mărin Miliardar” s-a arătat deranjată de un aspect al organizării (întârzierea șoferului) și a ținut un discurs incoerent, conform Stirileprotv.ro

Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum nu pentru că eu sunt neorganizată, ci pentru că voi sunteţi…De 20…50 şi…20 şi… am văzut acasă, toată casa mea am…V-am văzut pe voi, pe băieţei, pentru că ei nu m-au chemat. Eu n-am chemat. N-a venit. Nu ştiu de ce. De ce m-aţi chemat, mă, dacă nu m-aţi chemat, să vin la voi aici? …. Am 7.000 de prostii…M-am îmbrăcat, m-am coafat…Sunt plină de draci, că eu am temperament. Mai bine mergeam acasă decât să mă vedeţi în halul asta. Sunt al dracului de nervoasă, nu mai vin la voi….Dar eu tot vă iubesc şi vă respect. M-aţi zăpăcit, m-aţi zăpăcit, măi“, sunt cuvintele regretatei artiste la ultima sa apariție publică.

Conform anchetei preliminare, doamna Stela Popescu ar fi suferit un atac vascular cerebral în urmă cu câteva zile de a participa la ”Gala Femeilor de Succes”. Partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel și-ar fi dat ultima suflare cu 12 ore înainte să fie găsită de către fiica sa adoptivă.

https://youtu.be/aC1hC0RSG1o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *