Skip to content
Politică

Imaginile care au devenit virale pe internet după confruntarea Ponta- Iohannis. GALERIE FOTO

După dezbaterea de marți seară dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta internetul a fost invadat de articole legate de confruntarea dintre cei doi, cine a câștigat, cine a pierdut, ce s-a văzut, ce nu s-a văzut ș.a.

Printre nenumăratele păreri/ impresii ce au invadat internetul, s-a mai putut observa un lucru și anume că acele guerrille digitale ale partidelor s-au activat imediat după terminarea dezbaterii dintre Ponta și Iohannis.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul de guerrillă digitală, aceasta este aceea ”armata” de oameni, care contra unei sume de bani, promovează în mediul virtual mesajele partidelor/ candidaților.

Încercând să îi iși ia peste picior adeversarii politici, armatele de postaci ale PSD și PNL au declanșat un adevărat război al ironiilor.

PSnews.ro vă prezintă imaginile care au devenit virale pe internet după confruntarea de marți seară de la Realitatea TV dintre Klaus Iohannis și Victor Ponta.

Iată imaginile promovate de guerrilla digitală a PSD, în care Iohannis este ironizat

IOI1

 

 

ki rege

 

IOI3

IOI4

IOI5

kaka

Iată imaginile promovate de guerrilla digitală a PNL, în care prezidențiabilul PSD este luat peste picior

anti ponta

anti ponta2

ponta BOR

 

ponta presedinte obama

 

 

 

4 comentarii la “Imaginile care au devenit virale pe internet după confruntarea Ponta- Iohannis. GALERIE FOTO

  1. „…guerrilă digitală, aceasta este aceea ”armata” de oameni, care contra unei sume de bani, promovează în mediul virtual mesajele partidelor/ candidaților”
    Intre guerrila digitala si „presa impartiala” este doar o diferenta de pret 😉

  2. cred ca dumneaoastra nu v-ar place sa vedeti mizerii de trucate despre familia dvs asa cum au facut johanistii despre Ponta si mama lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *