Skip to content
Politică

Imaginile cu Udrea care au devenit virale pe internet. Ce surpriză i-a făcut duminică lui Traian Băsescu

Imediat după ce Traian Băsescu și-a încheiat mandatul de președinte al României, acesta a primit un cadou din partea șefei PMP, Elena Udrea, personaj care i-a fost unul dintre cei mai apropiați și mai fideli apropiați ai fostului șef al statului.

Imaginile zilei au fost oferite de Elena Udrea la petrecerea de adio a lui Traian Băsescu, organizată la o berărie din Bucureşti. Cea despre care Traian Băsescu spunea că a fost „crescută politic” de el, i-a făcut fostului şef de stat un cadou inedit la final de mandat: a urcat pe scena localului, unde de obicei se susţin concerte, şi a interpretat o melodie, alături de un alt participant la petrecere, potrivit rtv.net.

Vezi AICI imaginile cu Elena Udrea cântându-i lui Traian Băsescu

Traian Băsescu a sărbătorit plecarea de la Cotroceni, după încheierea celui de-al doilea mandat de preşedinte, într-o berărie din Bucureşti. Fostul preşedinte a venit la petrecere împreună cu soţia sa, Maria, şi a fost aşteptat de mai mulţi foşti colaboratori, în frunte cu Elena Udrea, şi de alte câteva sute de persoane.

Elena Udrea a fost maestru de ceremonii la petrecerea de „adio” a fostului preşedinte Traian Băsescu şi chiar a oferit un moment special înainte ca fostul şef de stat să părăsească localul.

Elena Udrea a urcat pe scenă alături de un coleg şi a interpretat melodia „Delirul”, una cu mesaj de despărţire obişnuită mai mult la petrecerile studenţeşti sau la cântările ad-hoc din jurul focurilor de tabără, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *