Skip to content
Politică

Îmbrânceli la Romatsa. Ce s-a întâmplat?

Un scandal de proporții a avut loc la sediul Romatsa.

Ion Aurel Stanciu, directorul ROMATSA, a fost filmat în timp ce l-a îmbrâncit pe liderul sindical Florin Diaconu, în sediul companiei. 

" "

Angajaţii ROMATSA îl acuză pe directorul Aurel Stanciu că nu a respectat nimic din ceea ce sindicaliştii au stabilit, în scris, cu Ministerul Transporturilor şi, nemulţumiţi de faptul că nici ministrul Iulian Matache nu reacţionează, ameninţă cu declanşarea grevei generale, potrivit realitatea.net.

Gabriel Tudorache, unul dintre liderii sindicaliştilor din Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA), a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că în zilele următoare va fi stabilită data la care ar urma să fie declanşată greva generală, angajaţii fiind nemulţumiţi de faptul că nici documentul agreat şi semnat de sindicalişti şi patronat nu a fost respectat.

„Practic, cât nu a fost ministrul Transporturilor în activitate, directorul general Stanciu, cu sprijinul vicepremierului Gabriel Oprea, practic nu a respectat nimic din ce am stabilit cu ministrul şi patronatul. A venit Stanciu şi nu l-a interesat de nimic. A făcut ce a vrut el. (…) Noi am trimis nişte documente către Ministerul Transporturilor şi către domnul ministr, dar tot nu se întâmplă nimic. În condiţiile acestea, nu avem ce să facem. De trei luni stăm fără contract colectiv de muncă. Lucrurile nu funcţionează şi se ascund documente”, a spus liderul sindical.

Tudorache a afirmat că tuturor reprezentanţilor sindicatului le-a fost diminuat salariul cu o treime, în mod abuziv.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *