Skip to content
Puterea Știrilor Video

Împărțirea ministerelor a adus nemulțumiri în PNL. Daniel Fenechiu: În momentul în care faci o împărțeală, orice dai înseamnă pierdere

psnews.ro

Într-un interviu pentru „Puterea Știrilor”, senatorul liberal Daniel Fenechiu susține că atmosfera în cadrul partidului este una foarte bună, chiar dacă unii membrii de partid „sunt nemulțumiți”.

Totodată, liberalul este de părere că este firesc să existe nemulțumiri. „În momentul în care faci o împărțeală cu aliații, orice dai înseamnă pierdere, că le-ai avut pe toate”, spune acesta.

" "
" "

„Lucrurile arată bine pentru că un partid în care îți poți permite să îți manifești în interiorul formelor statutare orice nemulțumire și să ai orice discuție este un partid democratic. Din punctul ăsta de vedere lucrurile arată bine.

 Există și persoane nemulțumite și eu cred că e firesc să existe pentru că a existat foarte mult entuziasm pentru a ne putea dezvolta programul de dezvoltarea a României. Construirea noului Guvern a venit după ce PNL, un guvern minoritar, a guvernat mai bine de un an singur, iar în momentul în care faci o împărțeală cu aliații, orice dai înseamnă pierdere, că le-ai avut pe toate.

În raportul de modul cum percepe fiecare lider din partid lucrurile, în raport de viziunea pe care și-o crease, și în raport cu obiectivele pe care și le propusese, ce a ieșit poate să dea cu virgulă, poate să dea într-un procent nesatisfăcător, deci e o chestiune care ține de maniera în care ne raportăm”, a conchis liberalul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *