Skip to content
Politică

Imperiul Dragnea se PRĂBUȘEȘTE? Un alt deputat PSD SUSȚINE scrisoarea: Demers normal și benefic!

Inquam Photos / Octav Ganea

Scaunul de lider al PSD al lui Dragnea este aproape să se prăbușească, fiind acum într-un singur picior putred. PSnews.ro a dat în urmă cu o săptămână informația în exclusivitate conform căreia Paul Stănescu, Adrian Țuțuianu și Gabriela Firea au semnat o amplă scrisoare de nemulțumire în care îi cer și demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Astăzi informația dată de PSnews.ro s-a confirmat și puteți consulta textul scrisorii AICI.

În PSD au apărut numeroase mesaje de susținere ale scrisorii semnate de cei 3 grei ai partidului, unul din ele fiind cel al deputatului de Maramureș Gheorghe Șimon care a anunțat că este întru totul de acord cu textul scrisorii, demersul fiind unul democratic, normal și benefic pentru PSD, informează 2mnews.ro.

„Sunt întru totul de acord cu textul scrisorii și susțin, la rândul meu, ideea dezbaterii acesteia în Comitetele Executive ale organizațiilor județene, precum și supunerea la vot a textului, în vederea mandatarii clare și argumentate a reprezentanților care urmează să decidă în CEx. Consider că acest demers este unul democratic, normal și benefic pentru PSD, dar mai ales pentru România”, a precizat deputatul maramureșean Gheorghe Șimon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *