Skip to content
Politică

Un baron PNL încasează o lovitură indirectă din partea procurorilor. Mâna dreaptă a acestuia, prins în flagrant luând șpagă

Un important baron liberal încasează o lovitură indirectă din partea procurorilor anticorupție, după ce un apropiat al său a fost prins în flagrant în timp ce lua șpagă.

Este vorba despre vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, liberalul Ionesie Ghiorghioni.

Omul de încredere al președintelui CJ Caraș, Sorin Frunzăverde, Ghiorghioni a fost prins în flagrant de DNA Timișoara în timp ce lua mită în biroul său, notează pressalert.ro.

Astfel, procurorii anticorupție, cu sprijinul celor de la DGA, l-au surprins pe acesta după ce a încasat 20.000 lei drept șpagă.

Conform primelor informații, operațiunea de astăzi este finalul unei ample acțiuni a anchetatorilor anticorupție, care au monitorizat modul în care se atribuiau contractele publice la Consiliul Județean.

Ghiorghioni ar fi primit în repetate rânduri șpagă pentru a asigura atribuirea lucrărilor de întreținere de drumuri și de deszăpeziri către cei care aveau grijă să-i dea 10% din valoarea contractului.

Ridicarea lui Ghiorghioni vine după ce în iulie anul trecut, DNA Timişoara l-a prins în flagrant luând mită pe Ianăș Roșeți, directorul Direcției pentru Administrarea Domeniului Public și Privat. Acesta pretindea tot 10% din valoarea contractelor atribuite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *