Skip to content
Politică

Important lider al PSD recunoaște că își înjură subalternii și explică de ce face acest lucru

" "

Unul dintre cei mai influenți lideri ai Partidului Social Democrat, care ocupă și o funcție de Președinte de Consiliu Județean, recunoaște că își înjură subalternii din cadrul instituției pe care o conduce.

Potrivit celor de la adevarul.ro, care citează presa locală din Dâmbovița,  preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, recunoaşte că îşi înjură subalternii, pentru că „nu-s în stare să facă nimic”.

" "
" "

„Unii îmi spun mereu: Vedeţi că vă înregistrează cineva când îi mai înjuraţi pe ăştia, prin Consiliul Judeţean. Şi-o să spun: Da, dom’le, îi înjur, că nu-s în stare să facă nimic!”, a mărturisit Ţuţuianu în timpul unei discuţii informale cu jurnaliştii locali.

Ce zice lumea? Ei bine, un tiran sunt, un nenorocit, un dictator”, a declarat amuzat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, notează adevarul.ro.

Din cauza sa sau din cauza volumului mare de muncă, coroborate cu teama de cătușe și de procurorii DNA, tot mai mulţi angajaţi din Consiliul Judeţean Dâmboviţa aleg să se retragă pe funcţii cu responsabilitate mai mică sau chiar să plece acasă.

De asemenea, funcţionarii sunt nemulţumiţi de sumele de bani cu care pleacă acasă la final de lună.

„Foarte multe necazuri pe care le avem, le avem şi din cauza salariilor mici, pentru că nu mai vine nimeni să lucreze. În administraţie am dificultate maximă. În curând, nimeni nu o să mai semneze nimeni nimic, sau or să plece toţi. Am avut zilele trecute câteva solicitări. A venit la mine doamna Ceptureanu să îmi spună că nu mai vrea să mai lucreze la implementare de proiecte şi că vrea să o trimit înapoi la Audit, a venit doamna Corina Leotescu, un şef de serviciu, că nu mai vrea să fie decât funcţionar. A venit şi doamna Carmen Igescu să îmi spună că după ce îşi termină implementarea proiectelor, pleacă. În general s-au săturat de probleme foarte multe pe salarii mici şi de condiţiile de presiune în care se lucrează”, a spus Adrian Ţuţuianu, şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

În urmă cu câteva luni, Țuțuianu fusese votat de plenul Senatului pentru a fi membru supleant în al Consiliului Nalional de Integritate, dar a renunțat rapid la această poziție de teama unei incompatibilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *