Skip to content
Politică

Important moderator B1 face o mărturisire emoționantă: ”Interviul la care am plâns în direct” (VIDEO)

Unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de televiziune face, în cadrul unei postări pe blogul personal, o mărturisire emoționandă despre cum a plâns în direct după ce a văzut un interviu despre povestea tragică a băiețulului mort la Curtea de Argeș.

Reamintim că un copil în vârstă de șapte ani a murit la o zi după ce a fost internat la Spitalul Municipal din Curtea de Argeș. Băiatul, care acuza dureri abdominale puternice, a fost dus la spital în seara zilei de 17 aprilie, când medicul de gardă a decis internarea, iar decesul a survenit după mai puțin de 24 de ore.

Părinții au acuzat faptul că diagnosticul de gastro-enterocolită a fost pus de medicul pediatru Sanda Cernat fără să fie solicitate analize sau alte investigații suplimentare.

În schimb, medicul Sanda Cernat a afirmat că a luat decizia să interneze copilul, deși părinții nu doreau inițial acest lucru, iar diagnosticul l-a pus în baza examenului clinic. Medicul a mai susținut că, dacă ar fi existat indicii că starea pacientului este gravă, ar fi decis imediat transferul la o altă unitate medicală.

În urma efectuării necropsiei, s-a constatat că decesul a survenit ca urmare a unei afecțiuni pulmonare, cauzată de o infecție a cărei origine încă nu a fost stabilită.

Pornind de la această tragedie, jurnalistul B1, Cătălin Striblea, subliniază, într-un text publicat pe blogul personal, intitulat ”Interviul la care am plâns în direct”, că există o legătură între ”furtul, hoția, golăniile cu voturi din Parlament” și astfel de tragedii.

”Și la care vă sfătuiesc să vă înarmați cu răbdare și putere. Daniela Oancea, este verișoara mamei lui Andrei, copilul care s-a stins în spitalul de la Curtea de Argeș. Iar dacă o asculți, o să-ți dai seama că nu există eșec mai mare al statului român decât acela că nu-și poate apăra copiii. Ieri au ieșit în stradă câteva zeci de persoane pentru acest lucru. Dar poate ar trebui să fim mai mulți. Și poate ar trebui să spunem în fiecare zi că furtul, hoția, golăniile cu voturi din Parlament sunt cele care duc la asta. Există o legătură directă între zecile de milioane care se scurg în buzunarele clasei politice și starea spitalelor, a drumurilor și a școlilor din România.

Pe măsură ce băieții ăștia au furat din ce în ce mai tare, cu atât mai mult am rămas fără doctori, medicamente sau laboratoare. În prea multe situații, viața în România a ajuns o chestiune de noroc. Vă doresc să aveți curaj să vă uitați la imaginile de mai jos.”, punctează Cătălin Striblea pe blogul personal.

sursa: striblea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *