Skip to content
Politică

Impostorul Cumpănașu primește o nouă lovitură dură: Colegiul Național de Apărare se delimitează de el și îl SUSPENDĂ

facebook.com

Impostorul Cumpănașu primește o nouă lovitură dură: Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de Alexandru Cumpănașu și declarațiile făcute public de acesta.

Totodată, potrivit comunicatului de presă Cumpănașu a fost suspendat din funcția de vicepreședinte.

”Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de ultimele afirmații publice ale domnului Alexandru Cumpănașu, considerându-le nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație. Afirmațiile domnului Alexandru Cumpănașu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundației Colegiului Național de Apărare.
Până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte.
Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare.”, se arată într-un comunicat de presă.

Escrocherie la nivel înalt

Cumpănașu este exemplul că ipocrizia nu are limite: este absolvent de liceu, cu diploma de bacalaureat obținută în iunie 2000 la Liceul Ioniță Asan din Caracal. Tot acolo a obținut și atestat profesional de Programator – analist – ajutor, și cam atât…

Aflăm despre cel care se visează președintele României că nici măcar nu are o diplomă de licență. Ciudat este că acest Cumpănașu este masterand la o universitatea din Elveția fără să fi terminat o facultate.

Cireașa de pe tort este chiar replica aberantă a candidatului la președinție când este întrebat despre această situație: „din punctul meu de vedere, da, am studii superioare si cu mult superioare celor pe care unii dintre ei se laudă că le-au facut la Spiru Haret”.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *