În Bucureşti şi Ilfov, cele mai multe case asigurate facultativ

voluntari case
Sursa foto: facebook

Regiunea de dezvoltare formată din municipiul Bucureşti şi din judeţul Ilfov conducea, în primul semestru al anului trecut, în clasamentul regiunilor cu cele mai multe locuinţe protejate printr-o asigurare facultativă, conform unui comunicat al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR).

Potrivit comunicatului, aproape 2 din 5 locuinţe din acest areal erau asigurate, adică 28% din total, cu 7 puncte procentuale mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2022 .

Pe locul secund în acest top se află Regiunea Vest, cu un grad de cuprindere în asigurare de 19%, urmată de Regiunile Centru şi Nord-Vest (16%), Sud-Est (14%), Nord-Est şi Sud (11%) şi Sud-Vest (9%).

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: