În care județe s-au încărcat cardurile de alimente și în care nu s-au încărcat? Explicaţii

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

De ce în unele județe s-au încărcat cardurile de alimente, iar în altele nu? Care sunt aceste județe? am aflat din declarațiile celor îndreptățiți să primească banii

Prima tranșă din cei 250 de lei trebuie alimentați pe cardurile de alimente în aceste zile. Prima zi în care au fost băgați bani a fost ziua de vineri. Județele unde s-au băgat bani de la început au fost Hunedoara, apoi Cluj Napoca (parțial).

Ieri, Newsweek România a scris că oamenii sunt supărați de faptul că există cazuri în care, în interiorul aceluiași județ unii oameni a primit banii pe card, alții nu au primit pe card cei 250 lei pentru alimente.

Ieri, unii beneficiari au confirmat intrarea banilor în județul Satu Mare (parțial), în funcție de compania emitentă. Cineva spune că în Teleorman au intrat banii, la fel în Alba Iulia. Cineva a confirmat că au intrat la Bacău. Altcineva confirmă pentru Bistrița.

În care județe s-au încărcat cardurile de alimente și în care nu s-au încărcat? Care e explicația?

Supărarea celor care trebuiau să beneficieze de cardurile de alimente s-a accentuat azi.

„Bună seara, în care județe nu s-au încărcat cardurile de alimente? PS: Am putut observa ca la unii au intrat dar la ceilalți nu… mi se pare ceva aiurea. Adrian Caciu nici măcar nu are o data fixa ca să știe lumea când se vor încărca aceste carduri. Acesta a spus inițial a spus că se vor încărca după 10 – 15 februarie, acum este deja în 18, iar luni pe 19. Va mulțumesc mult tuturor!”, a scris cineva pe un forum. Iar răspunsurile au curs.

Așa am aflat că nu s-au băgat banii în Botoșani, Constanța, Iași, Sibiu, Gorj, Dolj, Mureș, Olt, Tulcea,

Dar s-au încărcat la Galați, Vâlcea, Prahova, Neamț, Baia Mare (parțial).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: