Skip to content
Politică

În ce relații mai e Udrea cu Băsescu: Ne-am văzut şi ieri

Elena Udrea, despre întâlnirile cu Traian Băsescu: „Ne-am văzut şi ieri. Discutăm lucruri politice”

Elena Udrea a fost, ca în fiecare marţi, la sediul de poliţie unde a mers să semneze controlul judiciar. La ieșire, fostul ministru al Turismului a răspuns întrebărilor jurnaliștilor, spunând că se întâlneşte destul de des cu fostul şef de stat Traian Băsescu. Cea mai recent întâlnire dintre cei doi a avut loc chiar cu o zi în urmă.

„Ultima oară l-am văzut pe Traian Băsescu zilele trecute”, a spus Elena Udrea, citată de romaniatv.net.

Întrebată dacă cei doi s-au vizitat, fostul ministru al Turismului a precizat: „Nu v-aş spune programul meu privat. Şi dacă ar fi să vă spun când m-am întâlnit cu preşedintele, nu îmi amintesc exact, dar zilele trecute. Cred că şi ieri (luni – n.r.). În toate întâlnirile cu Traian Basescu discutăm lucruri politice„.

Fostul ministru a vorbit şi despre Victor Ponta, care şi-a lansat recent o fundaţie, alături de alţi politicieni.

Am văzut o susţinere faţă de domnul Ponta, în plan mediatic şi în zona comentariilor politice. Felul în care a ieşit de la Guvern, cred că i-a lăsat şansa să se întoarcă, dacă va dori şi dacă va avea mai multe resurse să acţioneze mai ferm decât a făcut-o cât a fost premier şi seful PSD-ului. Nu este imposibil, dar cred că, în primul rând, depinde de el şi de foştii parteneri de guvernare şi partenerii lui din PSD„, a încheiat Udrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *