În ce stare e prinţesa Anne a Marii Britanii, ea a fost vizitată la spital de soțul său

Sursa foto: X

Prinţesa Anne a Marii Britanii se simte bine şi se recuperează în spital, a anunţat marţi soţul său. Sora mai mică a regelui Charles al III-lea a suferit un traumatism cranian care ar fi fost provocat de un cal, transmite Reuters.

Prinţesa Anne, în vârstă de 73 de ani, singura fiică a regretatei regine Elisabeta a II-a, a suferit „răni minore şi o comoţie”, după cum a anunţat Palatul Buckingham, în timpul unui incident petrecut duminică pe domeniul Gatcombe Park din vestul Angliei, unde se află reşedinţa sa. Prinţesa Anne a fost transportată la spitalul din Bristol, situat în apropiere.

„Se recuperează bine, mulţumesc”, i-a răspuns soţul său, Tim Laurence unei persoane care a întrebat despre starea de sănătate a prinţesei, în timpul unei vizite la spital. „Amândoi suntem profund recunoscători echipei medicale şi personalului spitalului pentru îngrijirile de specialitate – şi serviciilor de urgenţă, pentru prezenţa lor minunată la faţa locului. Amândoi suntem profund impresionaţi de toate mesajele amabile pe care le-am primit de la atât de mulţi oameni, de aproape şi de departe. Înseamnă foarte mult”, a adăugat soţul prinţesei Anne.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: