În ce zone din România e bine să-ți cumperi apartament, ca să câștigi sume mari de bani

Sursa foto: Unsplash

În România există mai multe zone cheie unde e recomandat să-ți cumperi apartament, dacă vrei să câștigi bani importanți atunci când îl închiriezi. Care sunt cele mai căutate zone.

București, Cluj și Brașov, zone din România unde e bine să-ți cumperi apartament, ca să câștigi sume mari de bani atunci când îl închiriezi

Anul 2024 aduce creșteri importante de prețuri pentru imobile și implicit pentru chirii. Analiștii din domeniu spun că sumele solicitate la nivel de piață sunt în creștere față de anul trecut.

Se întâmplă asta în toate centrele regionale majore din România, atât în cazul garsonierelor, cât și în cazul apartamentelor cu 2, 3 sau mai multe camere. Există însă unele orașe și chiar cartiere din interiorul lor, care atrag privirile celor mai mulți potențiali chiriași. Aici se pot câștiga cele mai mari sume din închirierea apartamentelor.

Fără îndoială, când vine vorba de profit, cei care dețin imobile în centrul celui mai important oraș din țară, Capitala București, sunt cei mai câștigați. În ultimii ani, majoritatea potențialilor chiriași care și-au căutat un apartament în București pe site-ul Imobiliare.ro și-au arătat interesul pentru zona Victoriei-Romană-Universitate-Unirii, notează Adevărul.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: