Skip to content
Politică

În lipsă de suporteri, Dăncilă își face singură PR: ”Consider că aduc un plus pe listele PSD”

PS News

Fostul premier, Viorica Dăncilă, a declarat la Digi24, că partidul ar trebui să o pună pe listele la Parlamentare deoarece ”aduce un plus pe listele PSD”.

”Consider că aduc un plus pe listele PSD din trei puncte de vedere: sunt un om integru, deci nu va fi o vulnerabilizare pentru PSD să mă pună pe liste, partidul are nevoie de unitate iar cât am fost premier s-a înregistrat creștere economică”, a declarat Viorica Dăncilă la Digi24.

Viorica Dăncilă a mai declarat că ”oamenii lui Liviu Dragnea o vor pe Carmen Dan la Teleorman” și că ea a căzut în dizgrație pentru că a refuzat să își asume legile Justiției și să dea ordonanțele de grațiere și amnistie.

Fostul premier a mai spus că a avut o relație de prietenie cu Paul Stănescu, dar și că o eventuală prezență a ei pe listele candidaților la parlamentare va demonstra că Liviu Dragnea nu mai are nicio influență asupra PSD.

Dăncilă a declarat că nu crede că cineva din actuala conducere a PSD mai ține legătura cu fostul președinte aflat în penitenciar. Fostul premier a mai spus că atunci când Liviu Dragnea a vrut să îl schimbe pe Paul Stănescu din Guvern, ea a fost singura care s-a opus.

Întrebată fiind câte dintre deciziile luate în Guvernul Dăncilă i-au aparținut și câte au fost luate la presiunea partidului, Dăncilă a spus că ”a mers pe programul de guvernare al PSD”.

”Cred că președintele partidului nu îi va da satisfacție lui Liviu Dragnea care s-a opus ca eu să merg la parlamentare”, a mai spus Dăncilă.

Aceste precizări vin pe fondul informațiilor referitoare la faptul că oamenii lui Dragnea nu se vor mai regăsi pe viitoarele liste PSD la Parlamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *