Skip to content
Opinii & Analize

În numele urii, al votului și al familiei tradiționale – Amin!

M-apucă scârba când văd cum îndemnul la ură este cel care „se vinde” în această campanie electorală, într-un cocktail slinos pe bază de „familie tradițională”. Iar ceea ce mă scârbește și mai mult nu este doar apetența pentru a înfiera ce face fiecare în patul lui, cât personajele unsuroase care transmit astfel de mesaje.

Nu s-a văzut o ură proletară mai mare, în ultimii 10 ani, decât cea răscolită de îndemnul la toleranță al președintelui Iohannis, atunci când a vorbit despre familie, Constituție și înțelesurile acestora. Mergând pe raționamentul simplu și simplist că poporul român este unul conservator, cu o profundă morală bisericească, au ridicat securea luptei împotriva parteneriatului civil între persoane de același sex personaje care nu au nimic de-a face cu morala creștină. Mustăcioși sau botoxați, tați de familie profund creștină, dar iubitori de tinere speranțe, acum, la zvâcnirile celei de pe urmă tinereți, pe toți aceștia îi unește goana după voturi. Nu că ar da doi bani pe credințele sau părerile românilor și nici nu cred că au vreun profund respect pentru familie în sensul ei tradițional, în condițiile în care pașii săltăreți nu sunt făcuți doar în tangoul și în patul conjugal.

Simțind că este rost de voturi, mesajul a prins rapid la eșalonul doi de partid – și pe stânga, și pe dreapta. Politicianul în plină afirmare, dornic să mai ciupească un mandat la adăpostul listei de partid, sare și el ca ars și înfierează practica diavolească a uniunii civile între persoane de același sex. Nu contează că nu au cunoscut niciunul – sau poate tocmai: l-au cunoscut, dar au ratat acest aspect, uneori bine disimulat –; au pornit ipocrit și sforăitor să apere moralitatea creștină. Căci da: politicianul de mâna a doua, îmbuibat de 2-3 mandate la București, cu burta atârnând peste curea și subțiorile transpirate prin cămașă, poate explica cel mai bine tinerei consiliere / secretare / cărătoare de mapă cum stă treaba cu familia tradițională. În camera de hotel decontată pe banii statului, căprioara cu ochii umezi poate înțelege cel mai bine sensul acestei profunde lovituri de comunicare și, astfel, i se poate explica cum la viitoarele alegeri va ajungea ea însăși pe un loc eligibil!

Așadar, dincolo de deloc exagerata descriere de mai sus, îi veți recunoaște pe apostolii neamului nostru care – nu-i așa? – s-a născut creștin, după felul lăcrămos în care vă cer votul, dar și după mixul formidabil de ipocrizie, ură și clișee în care vă cerșesc atenția și votul. Dar, dacă cumva vă apucă sila, stați liniștiți: după 11 decembrie, veți avea nu mai puțin de 4 ani în care nu își vor aminti de voi, pentru că își vor vedea de ciufulit secretarele în cadrul familiei tradiționale.

Am cunoscuți, amici și oameni pe care îi admir care fac parte dintr-o minoritate sexuală – decenți și fără epatări, oameni cu o cultură și un bun-simț peste medie. Dar nu o să vă vorbesc despre ei. O să vă amintesc doar de Leonardo Da Vinci, Platon, Oscar Wilde, Ceaikovski, Hans Cristian Andersen, Freddie Mercury, Armani, Versace, Ellen DeGeneres, Elton John etc. Îmi recunosc incapacitatea de a-mi învăța copilul să-i disprețuiască, să-i ignore, să nege dreptul de a fi ceea ce sunt, dincolo de operă și creație.

Iar dacă îmi veți spune că sunt vinovată pentru îndemnul meu la toleranță și la tratament egal al celor ale căror preferințe sexuale nu coincid cu ale noastre, îmi asum căderea în Infern. Doar că în Iadul meu vor fi discuții deștepte, muzică bună și haine mișto. Și nimeni nu va muri de invidie că nu se află în Paradisul plin de ură a celor care propovăduiesc azi mincinos și ipocrit, pentru un pumn de voturi.

6 comentarii la “În numele urii, al votului și al familiei tradiționale – Amin!

  1. Mutati problema in alta parte, nu este vorba despre ce fac oamenii acasa in pat liber consfiintit ci despre implicatiile unei casatorii nefiresti in societate, a posibilitatii adoptiei de catre aceste cupluri. Drepturile copiilor chiar nu mai conteazã?

    1. „Yvonne” are dreptate … mica fanatica a homo-popo-etc, ar face pereche perfecta cu alt fan, pe nume cernea remus, cu care poate defila pa strada mare si, eventual, il poate infia pentru viitorul luminos al poponeriei mondiale !

  2. Ai o parere foarte buna despre iad, suta la suta esti atee ca taticul Soros, crezi ca iadul e stilul tau de viata de aici ? Atunci te contrazici singura daca tu crezi traim in iad, speram sa vii cu o oferta mai huna decat raiul in care copiii sunt oferiti pe tava spre adoptie familiilor de homosexuali !

  3. Poate ne spuneti povestea violului comis de da Vinci , impreuna cu prietenii lui, asupra unui minor. si apoi a scapat nepedepsit pentru ca era dintro familie bogata! Apoi va cred!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *