Skip to content
Sport

În plin război, Siria revine pe piața auto după 9 ani

sana.sy

Compania Khallouf a prezentat, într-un eveniment desfasurat sambata la hotelul Sheraton din Damascus, doua modele de masini, fabricate in parteneriat cu firma chineza Dongfengs Motors, pentru piete locale din Siria.

Compania Khallouf a fost infiintata in 1975, productia principala a acesteia fiind vehicule si echipament pentru industria agricola. In 2008, au reusit sa scoata cateva modele pe piata auto care, totusi, nu s-au bucurat de succes, drept dovada ca la scurt timp acestia au oprit productia, potrivit sana.sy.

Revenind la cele doua noi modele, acestia, ajutati de chinezi, au scos o berlina sub denumirea de DFM s50 si un SUV: DFM ax7. Primul model are un motor de 1.6 cmc. În ceea ce privește dotarile, masina vine in varianta full option, care inculde o cutie automata, aer conditionat, camere si senzori de parcare. Modelul DFM ax7 (SUV) are un motor de 2.4 cmc, legat tot la o cutie automata. La capitolul siguranta, putem spune ca sta binisor, având 6 airbaguri. Dotarile inculd un touchscreen de 7-inch, camere care te ajuta sa vezi la un unghi de 360 grade, aer conditionat si abs. Acestea vin cu o garantie de 2 ani sau in limita a 60.000 km.

Directorul general al companiei, Mu’az Khallouf, a declarat ca sunt foarte dedicati in a oferi masini fiabile, sigure, cu o buna calitate a materialelor folosite și performanțe – toate aceastea la un pret pretabil pietei respective.

cars-4

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *