Skip to content
Internațional

În plin scandal al destituirii lui Trump apare întegistrarea care l-ar putea pune în încurcătură pe președintele SUA

" "
Întregistrarea – pe care Reuters scrie că şi-a procurat-o de la avocatul unui fost asociat al lui Rudy Giuliani, Lev Parnas – începe cu Trump care pozează într-o cameră înainte să intre la cină.

Documentul – care durează 83 de minute şi din care postul ABC News a dezvăluit fragmente vineri – nu conţine aproape nicio imagine cu vreuna dintre celelalte persoane prezente la cină.

" "
" "

Camera rămâne orientată spre tavan în timpul cinei.

În toiul înregistrării – începând de la minutul 39 – după ce unul dintre comeseni sugerează că Marie Yovanovitch este o problemă, se aude vocea preşedintelui american care spune ”scăpaţi-mă de ea! Daţi-o afară mâine. Nu-mi pasă. Daţi-o afară mâine. De acord? Faceţi-o”.

”Cea mai mare problemă – cea cu care trebuie să începem – este că trebuie să scăpăm de ambasadoare. Ea este acolo din administraţia Clinton”, afirmă un bărbat – la minutul 42 -, recunoscut de presa americană ca fiind Lev Parnas, de origine ucraineană.

”Cine? Ambasadoarea în Ucraina?” întreabă Trump.

”Da, în mare ea spune la toată lumea: «(preşedintele american) va fi destituit. Este o chestiune de timp». Este incredibil”, îi răspunde interlocutorul său, provocând râsete în rândul invitaţilor.

”Scăpaţi-mă de ea. Daţi-o afară mâine”, îi răspunde atunci preşedintele american. ”Nu-mi pasă, daţi-o afară mâine. Concediaţi-o. Ok? Faceţi-o”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *