Skip to content
Sănătate

În premieră, caravana de informare despre vaccinare caravană despre beneficiile vaccinării anti-COVID în Bucureşti, Craiova, Slatina şi Piteşti

Facebook/RO Vaccinare

Prima caravană dedicată educaţiei despre sănătatea publică în context pandemic organizată şi susţinută de mediul privat din România pleacă din Bucureşti joi şi va ajunge la Craiova, Slatina şi Piteşti.

Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare şi doreşte să se informeze este invitată să ia parte la caravana „Oameni ca Mine” în Craiova (13, 14 noiembrie), Slatina (16,17 noiembrie) şi Piteşti (20, 21 noiembrie).

Locuitorii din judeţele Dolj, Olt şi Argeş au ocazia de a participa la sesiuni informaţionale, cu caracter educativ, despre importanţa, necesitatea şi beneficiile vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2. Persoanele care doresc să se vaccineze vor putea face acest lucru în centrele din proximitate, deschise special pe timpul caravanei de către Direcţiile de sănătate publice judeţene.

Acest demers face parte dintr-o campanie de comunicare intitulată „Oameni ca Mine”, care este iniţiată de mediul de business din România. Iniţiativa vine în completarea tuturor eforturilor depuse de către autorităţile naţionale şi locale, cu scopul de a responsabiliza şi conştientiza asupra vaccinării împotriva COVID-19.

Campania de vaccinare este despre fiecare dintre noi, despre întreaga societate, iar implicarea mediului de afaceri în promovarea mesajului nostru nu este doar un gest lăudabil, ci un demers profund necesar. Salut şi susţin organizarea acţiunilor prevăzute în calendarul acestui concept curajos care are ca scop informarea şi educarea comunităţilor asupra beneficiilor vaccinării, soluţia sigură şi la îndemâna oricui pentru învingerea pandemiei.

Lansez cu această ocazie invitaţia tuturor celor care doresc să se alăture mesajelor de responsabilizare pentru atingerea obiectivului prioritar de siguranţă publică şi încurajarea adresabilităţii la vaccinare. Este nevoie mai mult ca oricând să dovedim lecţia solidarităţii, pentru binele nostru şi al întregii comunităţi„, a declarat Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinare Împotriva COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *