Skip to content
Siguranța cetățeanului

În primul weekend de după starea de urgență, polițiștii de la Rutieră au depistat 8 șoferi care circulau cu peste 200 km/h

Inquam Photos / George Calin Inquam Photos / George Calin

Opt șoferi au fost surprinși de radare circulând cu viteze de peste 200 de kilometri pe oră pe autostrăzile din România, în primul weekend de după starea de urgență. Toți au rămas fără permis și au fost amendați cu până la 2.900 de lei.

Recordul de viteză al weekendului aparține unui șofer care a fost prins mergând cu 212 kilometri pe oră, pe A2 București Constanța. Pe aceeași autostradă, un șofer mergea cu 207km/h.

Autostrada A1, București – Râmnicu-Vâlcea, 4 persoane au fost depistate de polițiști conducând cu viteze de peste 200 km/h (1-200, 1-201, 1-203, 1-206).

De asemenea, pe Autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii – Nădășelu, sensul de mers spre Câmpia Turzii, kilometrul 16, polițiștii au depistat o persoană conducând un autoturism cu viteza de 201 km/h.

Totodată, pe Autostrada A10, tronsonul Aiud – Turda, sensul spre Aiud, km 48, o altă persoană a fost depistată conducând un autoturism, cu viteza de 202 km/h.

Cele 8 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi între 1305 și 2.900 de lei fiecare, iar poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere pentru 90 de zile. Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice, avertizează polițiștii, scrie Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *