Skip to content
Puterea Știrilor Video

În ”țara IT-iștilor”, platforma pentru vaccinare dă rateu după rateu. Ioana Constantin (PMP): Nu reușim să digitalizăm țara asta sub nicio formă

Ps News.ro

Invitată în studioul Puterea Știrilor, Ioana Constantin (PMP) susține că principala cauză pentru neregulile întâlnite la platforma pentru programare la vaccinarea anti-COVID este proasta digitalizare din România.

„Există oameni cu grad de risc ridicat care au încercat să se înscrie pentru vaccinare, și nu o dată, ci de mai multe ori și au încercat să se înscrie în zone apropiate, erau din București, dar s-au dus la Giurgiu spre exemplu, că era aproape, sau la Ploiești, dar nu a funcționat, și e ciudat. Avem IT-iști foarte buni pe zona aceasta și, cu toate astea, de câte ori încercăm să facem o nenorocită de platformă în România nu funcționează. Noi nu reușim să digitalizăm țara asta sub nicio formă. Există un minister pentru digitalizare. Știți cu ce se ocupă, că nu știe nimeni?! 

PMP a cerut să existe în România un minister pentru digitalizare și inteligență artificială. Ne-au spus la momentul acela, când noi îl ceream, că nu este nevoie că există o autoritate pentru digitalizare. Până la urmă, au făcut acest minister, deși PMP-ului i se spunea că nu este nevoie, dar acesta nu funcționează și noi stăm și ne uităm acuma la la platforme care nu merg într-o țară cu IT-iști excepționali”, a conchis Ioana Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *