Skip to content
București

În timp ce peste 50% dintre bucureşteni nu au apă caldă şi căldură, vicepreprimarul USR Horia Tomescu aduce păsări de pradă să alunge ciorile

facebook/horia tomescu

Conform aplicaţiei pusă la dispoziţie de Termoenergetica, 51% dintre blocurile din Capitală nu au apă caldă şi căldură. În acest timp, viceprimarul USR al Capitalei, Horia Tomescu se gândeşte la binele locuitorilor şi face experimente.

Astfel, autorităţile bucureştene „testează soluţii” pentru ca păsările care fac mizerie în Parcul Cişmigiu să fie alungate cu păsări de pradă, special antrenate în acest scop.

Ar putea fi o imagine cu şoim şi natură

Testăm soluţii noi pentru un Cişmigiu curat. După ani de zile de când problema mizeriei lăsată de păsări în Cişmigiu a rămas fără rezolvare, testăm soluţii pentru a alunga păsările din parc. În cadrul studiului ‘Ciorile din Grădina Cişmigiu. Vecini cu aripi’, proiect câştigător în cadrul secţiunii de bugetare participativă, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti a desfăşurat o acţiune cu caracter experimental. Vrem să verificăm eficienţa metodelor de izgonire a păsărilor care murdăresc aleile, băncile şi locurile de joacă cu ajutorul păsărilor de pradă dresate special în acest scop„, a scris viceprimarul pe Facebook.

Tomescu a precizat că zona parcului a fost survolată de păsări răpitoare antrenate să sperie ciorile astfel ca bucureştenii să-şi petreacă timpul liber într-un parc civilizat, la aproape aceeaşi temperatură ca în apartamentele lor.

Vreau să mă asigur că oamenii îşi pot petrece timpul liber într-un parc civilizat, în care să se poată bucura şi de natură, dar şi de curăţenia pe care o aşteaptă„, a mai scris viceprimarul Tomescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *