Skip to content
Politică

Înainte de locale, Alina Gorghiu critică filiale PNL: Nu am fost foarte încântată de ce am văzut

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu a declarat, marți seara, că fuziunea dintre PNL și PDL este încă departe de a se realiza. Liderul liberalilor a recunoscut că încă mai sunt filiale care sunt departe de a-și fi rezolvat disensiunile și a ajunge pe calea cea bună în privința fuziunii.

Fiecare partid are momente mai tensionate sau mai puțin tensionate, dar trebuie să le depășim. Realitate este aceea că încercăm să ducem fuziunea asta la bun sfârșit. Am fost și în Bărăgan, nu am fost foarte încântată de tot ce am văzut acolo în interiorul filialelor, mai sunt multe de pus la punct. Dar am fost și în Ardeal unde fuziunea funcționează ca la carte. Sunt înainte de calendar cu mult organizațiile de acolo”, a explicat co-președintele PNL.

În ceea ce privește pregătirea alegerilor locale de anul viitor, Gorghiu susține că lucrurile merg foarte bine. ”Asta e obligația noastră, ca lideri a acestui partid, să mergem în filiale și să vedem cum funcționează pe de-o partea această structură pentru că miza este una extrem de importantă, iar calendarul până la locale este unul destul de strâns.

Avem desemnați candidați în aproape toate filialele și aproape toate localitățile și 3 august va fi momentul în care vom prezenta în PBN o centralizare a acestor candidaturi, bine că va suferi modificări, se vor răzgândi unii, în urma analizelor sociologice unii vor sta pe margine, alții vor avansa”, a declara Alina Gorghiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *