Skip to content
Magazin

Înainte să ajungă vedetă TV, Gina Pistol a lucrat ca vânzătoare în Teleorman

Gina Pistol este una dintre cele mai iubite vedete din România. Relația cu Smiley a înflorit-o parcă și mai mult, iar cariera ei în televiziune merge din ce în ce mai bine. Puțini sunt, însă cei care știu cu ce s-a ocupat prezentatoarea de la “Asia Express” înainte să ajungă “iepuraș” Playboy și apoi vedetă.

Gina Pistol este astăzi o adevărată divă și una dintre vedetele de bază ale Antenei 1. Aceasta prezintă emisiunea Chefi la Cuțite, dar și Asia Express.

Înainte să ajungă vedetă TV, Gina Pistol a lucrat ca vânzătoare în județul Teleorman. Practic primii pași în domeniul profesional i-a făcut aici și la fel ca și președintele PSD a pornit e jos. Ea a reuşit în viaţă fără să aibă în spate o familie bogată sau măcar studii superioare. Liderul social democraților și-a finalizat în cele din urmă Facultatea de Transporturi, dar nu fără să rămână repetent o dată.

Gina a absolvit Școală de Arte şi Meserii şi este originară din Roşiorii de Vede. Ea s-a angajat mai întâi ca vânzătoare în oraşul natal, dar apoi a venit în Capitală, unde a ocupat un post similar, doar că într-un magazin frecventat de persoane publice.

Șansa ei în televiziune a fost dată de aparițiile nud în Revista Playboy. După acel moment, ea a început să pozeze pentru diverși designeri, devenind practic un mode apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *