Skip to content
Politică

Inaugurarea la Deveselu nu-l „mișcă” pe Iohannis. Președintele, marele absent de la ceremonie

" "

Deși secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a venit special la București pentru ceremonia de inaugurare a sistemului de apărare antirachetă de la Deveselu, șeful statului, Klaus Iohannis, va fi marele absent al acestui eveniment.

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit joi, la Palatul Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. „Este o zi foarte importanta pentru toti. Este ziua in care va fi inaugurat Deveselu si, dincolo de asta, sunt bucuros ca ne-am intalnit si putem discuta in profunzime proiectele noastre comune, in mod special Summitul de la Varsovia. Sunt convins ca vom gasi puncte de vedere comune”, a declarat Iohannis, in debutul intalnirii.

" "
" "

Citește și: Iohannis l-a primit la Cotroceni pe secretarul general al NATO: Este o zi foarte importantă!

Chiar dacă Klaus Iohannis va lipsi de la ceremonie, vor fi prezenți premierul Dacian Cioloș, dar și adjunctul Secretarului Apărării al SUA, Robert Work.

Amintim faptul că scutul antirachetă de la Deveselu a fost început în anul 2013 și finalizat anul trecut în urma unei investiții de aproximativ 800 de milioane de dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *