Skip to content
Politică

Inaugurarea metroului din Drumul Taberei depinde de ”câteva obiecţii ale ISU”. Orban: Este o chestiune de zile

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie, care mai depinde de câteva obiecţii ale ISU. ”Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor”, a afirmat premierul.

”Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului verbal de recepţie. Iar semnarea procesului verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde doar de câteva obiecţii din partea ISU- despre care am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorx – pentru care se lucrază”, a anuţat, vineri, premierul Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, ”rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor”.

La finalul lunii august, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spunea că se fereşte să mai avanseze o dată pentru darea în circulaţie a metroului pe Magistrala M5, spunând că a primit „tot felul de explicaţii” pentru întârziere de la companiile implicate, două fiind plauzibile.

El menţiona totuşi că specialiştii sunt de părere că în septembrie se va putea circula cu metroul pe cele 10 staţii dintre Drumul Taberei şi Eroilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *