Skip to content
Politică

Încă doi răniți în Colectiv vor fi transferați în spitale din străinătate

Coordonatorul Grupului integrat de intervenție în criză, medicul Gabriel Diaconu, a anunțat miercuri că încă doi pacienți răniți în clubul Colectiv vor fi transferați în perioada următoare în spitale din străinătate, informează romaniatv.net.

Cel mai probabil, unul dintre ei va fi transferat până la Crăciun, iar celălalt, după Crăciun.

" "

Gabriel Diaconu a adăugat că unul dintre ei a mai fost tratat într-o unitate medicală din străinătate și a revenit în țară, iar acum va continua tratamentul peste graniță.

În spitale din Capitală mai sunt internaţi 18 răniţi, dintre care trei la Spitalul de Arşi, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” – doi, la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul Elias – doi, la Spitalul Militar Central – patru, la Spitalul de Urgenţă Floreasca – trei şi la Institutul „C.C. Iliescu” – un pacient.

Alţi 39 de răniţi au fost transferaţi din spitale din Capitală în unităţi sanitare din străinătate, însă trei au decedat în Marea Britanie, trei în Germania şi doi Olanda şi câte unul în Israel şi Austria. În clinicile din străinatate mai sunt internaţi 28 de pacienţi români.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *