Skip to content
Puterea Știrilor Video

Încă două nume vehiculate pentru șefia PSD. Romașcanu: E bine să fie mai mulți candidați!

PS News
" "

Senatorul Lucian Romașcanu, invitat miercuri în studioul „Puterea Știrilor”, a declarat că „există zvonuri” potrivit cărora Eugen Teodorovici și Liviu Pleșoianu ar intenționa să candideze pentru funcția de președinte al PSD, la Congresul care av avea loc sâmbătă.

„Există zvonuri că ar mai fi candidați la șefia Partidului Social Democrat. E bine să fie mai mulți candidați pentru că asta înseamnă competiție. Dacă nu îți convine sau nu îți place ce face Marcel Ciolacu, vino în teren și propune alternativa ta. Am auzit că și-ar mai dori să candideze pentru funcția de președinte al PSD Liviu Pleșoianu și Eugen Teodorovici. Dar nu am auzit pe nimeni cu nume și prenume să spună: <<Da, eu vreau să fiu acolo>>.

" "
" "

Domnul Sorin Grindeanu și domnul Marcel Ciolacu au declarat în repetate rânduri că nu se vor contracandida. Probabil că dacă domnul Grindeanu se va decide să facă pasul, îl va face în echipa lui Marcel Ciolacu. Eu îl susțin pe Marcel Ciolacu. Este liderul meu de filială de la Buzău. Este omul care a reușit să facă din PSD Buzău o organizație model”, senatorul Lucian Romașcanu.

Amintim că preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent că va candida pentru funcţia de preşedinte  la Congresul din 29 februarie. El a menţionat că până vineri la prânz se depun candidaturile şi şi-ar dori să aibă contracandidaţi.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *