Încă ne bucurăm de vară. Ce temperaturi anunță meteorologii

caniculă / ANM
Sursă foto: ANM

Vremea va fi frumoasă în majoritatea țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza, în zonele montane, unde va și ploua. În capitală vremea va fi călduroasă, iar pe litoral temperatura este ideală pentru plajă.

Vremea va fi călduroasă în majoritatea țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări și averse la munte și izolat în vest, sud-vest, nord și centru. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade Celsius. Minimele vor fi între 9 și 18 grade Celsius.

28 de grade Celsius în Capitală

Meteorologii anunță vreme călduroasă în Capitală. Cerul va fi variabil și vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 28 de grade, iar cea minimă de 13-15 grade Celsius. Nu va ploua în București.

Vânt moderat și soare pe litoral

La mare, cerul va fi în mare parte înnorat, dar vremea va fi călduroasă. Vântul va sufla moderat, iar apa mării va avea 24 de grade. Temperatura maximă va fi de 24 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 17 grade Celsius.

Averse la munte

Vântul va sufla variabil dinspre nord, iar indicele UV va fi de 4 din 11. Temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 15 grade Celsius. Meteorologii au anunțat că vor fi șanse de precipitații și averse după amiază

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL