Skip to content
Politică

Încă o candidatură la Primăria Capitalei. Cine este cel mai nou personaj înscris în cursă

Fotoliul lui Sorin Oprescu este din ce în ce mai disputat și un nou personaj și-a anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei.

Până în prezent, europarlamentarul liberal Cristian Bușoi și deputatul Ludovic Orban s-au mai înscris în cursa pentru fotoliul lui Sorin Oprescu.

Este vorba despre fostul premier Petre Roman. Acesta s-a înscris în cursa internă a Partidului Național Liberal pentru candidatura la funcția de primar general al Capitalei, informează hotnews.ro.

Petre Roman a declarat pentru hotNews.ro că își va prezenta obiectivele pentru București după ce se finalizează sondajele de opinie în randul bucureștenilor privind cei trei candidati.

„Sunt bucurestean 100%. M-am nascut in Bucuresti, am facut scoala in Bucuresti, am trait in Bucuresti. Intotdeauna mi-am dorit sa vad ca orasul arata intr-un fel”, a declarat Petre Roman, întrebat ce l-a determinat să candideze.

„Bucurestiul concentreaza un potential economic formidabil, si pana in prezent s-au facut lucruri putine, nu semnificative, fata de ceea ce poate fi Bucurestiul. Bucurestiul ar trebui sa fie o mare Capitala, are cateva lucruri care i-au fost lasate de generatiile anterioare, daca ne gandim la zonele care erau candva zone verzi sau culturale, dar pentru mine obiectivul principal este concentrarea potentialului economic in investitii importante, de calitate, pentru ca Bucurestiul inseamna foarte mult in ansamblul ecnomiei. Dar deocamdata nu este ceva definitiv pentru ca vreau sa vad care sunt asteptarile bucurestenilor”, a mai declarat Petre Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *