Skip to content
Social

Încă o captură majoră pentru DIICOT. Ce au descoperit procurorii în Dâmbovița și Constanța

Featured Video Play Icon

Poliţiştii şi procurorii DIICOT Dâmboviţa au făcut, miercuri, 15 percheziţii în judeţele Dâmboviţa şi Constanţa, la persoane suspectate de operaţiuni ilegale cu droguri de risc şi substanţe psihoactive. Doi bărbaţi din Dâmboviţa sunt suspectaţi că au constituit o grupare de trafic de droguri, pe care le procurau de la doi constănţeni. În total, 14 persoane sunt cercetate în acest caz.

Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate din Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut, miercuri, 15 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu droguri de risc şi substanţe psihoactive, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Dintre cele 15 percheziţii, 13 au avut loc în judeţul Dâmboviţa şi două în Constanţa.

De asemenea, au fost puse în executare 14 mandate de aducere.

În urma investigaţiilor poliţiştilor, sub coordonarea procurorilor DIICOT, s-a reuşit documentarea activităţii unui grup infracţional organizat, structurat pe două celule şi specializat în procurarea şi furnizarea de droguri şi substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, către diverşi consumatori de pe raza localităţilor Târgovişte şi Doiceşti, din judeţul Dâmboviţa„, arată Poliţia Română, conform News.ro

Din cercetări a reieşit că doi bărbaţi, unul de 28 de ani, din Târgovişte, şi celălalt de 30 de ani, din Doiceşti, ar fi constituit şi coordonat o reţea de distribuţie de droguri şi substanţe psihoactive, în care ar fi fost implicate alte 10 persoane, din Dâmboviţa, iar drogurile ar fi fost procurate din Constanţa, de la alţi doi bărbaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *