Skip to content
Sport

Încă o favorită a fost eliminată de la Madrid

Facebook
" "

Karolina Pliskova, cap de serie numărul șase, a părăsit turneul „WTA 1000” de la Madrid, în turul al doilea. Cehoica a fost învinsă în trei seturi de Anastasia Pavlyuchenkova, numărul 41 mondial.

Rusoaica Pavlyuchenkova a învins-o pe Karolina Pliskova (9 WTA) în două seturi, 6-0, 7-5 . Meciul a durat o oră și 14 minute .

" "
" "

Dacă primul set a fost câștigat fără apel de Pavlyuchenkova, al doilea a fost mult mai echilibrat. A șasea favorită a turneului părea că va reveni în meci, dar în cele din urmă a cedat și setul al doilea și a părăsit competiția patronată de Ion Țiriac .

Tot duminică, Naomi Osaka a fost învinsă de Karolina Muchova (20 WTA), care s-a impus în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-1. Nipona era a doua favorită a turneului de la Madrid , făcând parte și jumătatea de tablou pe care se află Simona Halep.

Mutua Madrid Open are loc în perioada 29 aprilie – 8 mai . Face parte din categoria „WTA 1.000” și se dispută pe zgură. Ultima campioană (n.r. din 2019) este Kiki Bertens, ea trecând în finală de Simona Halep (6-4, 6-4). Jucătoarea noastră a câștigat trofeul la Caja Magica în două rânduri: 2016 și 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *