Încă o ieftinire a carburanților. Cât costă benzina și motorina marți

benzinărie pompă motorină benzină carburanţi
Sursa foto: Freepik

Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a redus din nou, marți dimineață, prețul carburanților, și la benzină și la motorină, la trei zile de la precedenta ieftinire. În unele stații prețul a coborât la 7 bani pe litru.

Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București, monitorizată de noi în acest an, afișează pe data de 28 mai 2024 un preț al benzinei standard de 7,06 lei/litrul, în timp ce prețul motorinei standard este de 7,08  lei/litrul.

Așadar, azi, compania petrolieră a coborât și prețul benzinei și pe cel al motorinei cu patru bani pe litru., iar la unele stații mai ieftine ale Petrom, spre exemplu cea de pe strada doctor Herescu din Capitală, benzina a coborât la pragul de 7 lei pe litru.

Este a 12-a ieftinire consecutivă a carburanților, și a opta din luna mai. Precedenta a avut loc acum trei zile, când compania petrolieră a coborât prețul benzinei cu șase bani pe litru și pe cel al motorinei cu patru bani pe litru.

Citește articolul integral AICI. 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: