Skip to content
" "
Politică

Încă o lovitură dură pentru Elena Udrea. Acuzațiile curg la adresa fostei șefe PMP

" "

Acuzațiile împotriva Elenei Udrea nu încetează să apară.

Un om de afaceri din Călăraşi susţine că aceasta ar fi primit suma de 10 milioane de euro mită pentru a-l scăpa de un dosar penal, informează Antena 3.

" "

Omul de afaceri a comentat, pentru Antena 3, cu privire la un dosar la DIICOT pe care Alina Bica l-ar fi aranjat la ordinele Elenei Udrea. Mai precis, fosta şefă antimafie ar fi ajutat mai mulţi oameni de afaceri libanezi să scape de interdicţiile judiciare şi să poată fugi din ţară, cu toate că au prejudiciat statul cu 30 de milioane de euro.

În august 2012 au fost arestaţi de procurorii DIICOT doi afacerişti libanezi într-un dosar de corupţie. La scurt timp după asta, fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu le-ar fi promis acestora să-i scoată din închisoare şi să le faciliteze fuga din ţară în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Cei doi afacerişti au refuzat, însă consilierul prezidenţial nu a renunţat.

Acesta ar fi intermediat legătura dintre grupul libanez şi Elena Udrea.Întâlnirile dintre Elena Udrea și libanezi se desfășurau în afara țării.

În ultimă instanță afaceriştii libanezi ar fi plătit, nu toată suma, iar unul dintre cei doi oameni de afaceri a reuşit să parăsească ţara în urmă cu un an împreună cu familia, informează Antena 3.

Sursă foto epochtimes-romania.com

" "
" "

4 comentarii la “Încă o lovitură dură pentru Elena Udrea. Acuzațiile curg la adresa fostei șefe PMP

  1. Ce de indivizi au acum ”amintiri” legate de Udrea. Dovezi are? Cum dreak a ajuns tara asta uin care justitia se face pe baza de DELATIUNI ca si in STALINISM. Diferenta este ca atunci venea Volga neagra sa te ridice noaptea, cum vine duba cu mascati la 6 dimineata. Acu brusc toti declara ca Udrea a luat spaga. Serios? Dupa ce Udrea i-a dat in gat pe Kovesi si Coldea? Cum s-au obtinut aceste delatiuni? Zdranganindu-le catusele la ureche? Este MONSTRUOS ce se intampla. Domnilor din justitie si servicii ati pervertit justitia in asa hal, incat eu care am detestat-o pe Udrea, am ajuns sa o apar. Asta nu e lupta cu coruptia, ci o FATA GROSALANA A CORUPTIEI DIN JUSTITIE!!!!

    1. Nu trebuie sa ne mire, acest sistem a fost creat de basescu in interesele sale, sa elimine pe oricine i se impotrivea sau il deranja. Au cazut singuri in propria capcana intinsa de ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *