Skip to content
Politică

Încă o lovitură pentru Dan Barna. 86% dintre membrii USR Bucureşti vor ca Nicuşor Dan să fie susţinut ca independent pentru Primăria Capitalei

Inquam Photos / George Călin

O consultare internă a USR Bucureşti arată că 86% dintre membri vor ca Nicuşor Dan să fie susţinut ca independent pentru Primăria Capitalei, subiectul urmând să fie discutat duminică de conducerea filialei, potrivit adevarul.ro.

USR Bucureşti anunţă pe pagina de Facebook că a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluţia pe care o preferă la Capitală.

Peste 86% dintre membrii care şi-au exprimat o opţiune vor ca partidul să-l susţină pe Nicuşor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureştiului. Rezultatele consultării au fost următoarele: 86,1% dintre membri îl susţin pe Nicuşor Dan, 3,78% pe Dragoş Dragoteanu şi 10,12% pe Mihnea Bărbulescu.

La consultare şi-au exprimat opiniile 741 de membri dintr-un total de 1917. „În cadrul Conferinţei Municipiului Bucureşti ce va avea loc astăzi, 13 octombrie, vor fi prezentate rezultatele consultării şi, pornind de aici, va fi discutată strategia politică a filialei în perspectiva alegerilor locale de anul viitor”, precizează USR Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *