Skip to content
Politică

Încă o lovitură pentru Dragnea. Un primar PSD trece la Pro România

Liviu Dragnea mai pierde un membru de bază. Este vorba despre un primar de mare municipiu.

Edilul orașului Slobozia, Adrian Mocioniu, a anunțat, vineri, că se alătură partidului Pro România, formațiune condusăd e Victor Ponta.

”M-am hotărât să sprijin echipa PRO România, pentru că în urma discuțiilor cu mulți dintre colegii mei și, mai ales, cu cetățenii din Slobozia a reieșit că aceasta este cea mai bună soluție în perspectiva continuării proiectelor de dezvoltare ale comunității noastre. M-am săturat să văd cum problemele noastre locale sunt ignorate în mod repetat de actuala conducere centrală a PSD și cum orice proiect sau investiție mai importantă trebuie să fie mai întâi aprobate de un singur om, Liviu Dragnea. Asta în timp ce nouă ni se taie banii de investiții și suntem împovărați cu cheltuieli din ce în ce mai mari. Este inacceptabil și cred că a venit timpul să spunem clar aceste lucruri”, a declarat Adrian Mocioniu, scrie stiripesurse.ro

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă alături de șeful de campanie al PRO România pentru alegerile europarlamentare, Marian Neacșu, și de fostul premier Mihai Tudose.

1 comentariu la “Încă o lovitură pentru Dragnea. Un primar PSD trece la Pro România

  1. Am spus de la înființarea acestui partid , este schimbarea de nume , cum a fost dea lungul timpului , acum din PSD in Pro ROMINIA , deci aceiasi mizerie se vrea sa se perpetueze din nou , dar acum cetățeni acestei țări au evoluat , si nu se mai vind pe 2 mici si o sticlă de ulei , cu indulgență acesta va atinge pragul de 5%
    Adio DICTATURA comunistă , ROMINIA , in sfîrsit va intra pe făgașul normal al unei democrați … ca punct de vedere M ERITOCRATIA PARTICIPATIVĂ FORMA CORECTA A Democratiei dar trebui sa mai treaca ani pentru a înțelege DEMOCRATIA , ROMINIA are tot cei trebuie , pentru a fi SUVERANI ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *