Skip to content
Politică

Încă o lovitură pentru Marian Vanghelie! Decizia magistraților în cazul său

" "

Marian Vanghelie s-a prezentat luni în instanță și a cerut înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar, susținând că urmează să devină tată și că vrea ca totul „să reintre într-o stare de normalitate”.

În urma acestei solicitări, magistrații de la Tribunalul București au hotărăr luni ca primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, să fie judecat în continuare sub măsura arestului la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani, informează agepres.ro

" "

Vanghelie a declarat că acuzațiile din dosarul său reprezintă „o poveste”. „Mi-a spus un avocat care a fost și procuror. Mi-a spus că este ca și dosarul lui Ceaușescu, a fost la fel. Înțelegeți?„, le-a spus Vanghelie jurnaliștilor, la ieșirea din tribunal.

Amintim că pe 10 iulie, Marian Vanghelie a fost eliberat după patru luni de arest preventiv, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârșirea a nouă infracțiuni de luare de mită și abuz în serviciu și șapte infracțiuni de spălare de bani.

În același dosar, au fost trimiși în judecată Mircea-Sorin Niculae (vărul lui Vanghelie), Sorin Ștefan Ciocan, Laura Ciocan, director al SC Economat Sector 5 SRL, și omul de afaceri Marin Dumitru, toți sub control judiciar.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *