EXCLUSIV Încă o mazilire în PNL?

După ce săptămâna trecută au fost schimbați în PNL doi președinți de filială, se pare că lucrurile nu se opresc aici, iar printre liberali plutește un aer al demiterilor.

Următorul pe listă s-ar afla președintele PNL Prahova, liberalul Mircea Roșca, considerat a fi mâna dreaptă a lui Crin Antonescu.

Potrivit presei locale, marți seară a avut loc o şedinţă în care Roșca urma să fie schimbat din funcție, însă nu a fost întrunit cvorum.  Se pare că primarul din Sinaia, Vlad Oprea, ar fi cel care urmează să preia frâiele filialei liberale din Prahova.

Echipa PSnews.ro l-a contactat pe Mircea Roșca pentru a afla cum s-au desfășurat lucrurile și dacă urmează să fie demis.

”Nu este adevărat. Este o invenție. Nu există nici măcar o discuție. Vlad Oprea este prietenul meu cel mai bun. Deci este o aberație. Nu a existat nicio discuție, absolut nimic. Este o intoxicare”, a declarat, pentru PSnews.ro, Mircea Roșca.

Totodată, PSnews.ro a stat de vorbă și cu primarul din Sinaia, Vlad Oprea. Acesta a recunoscut că există probleme în filială și că va urma o perioadă de reorganizare.

”Nu s-a discutat așa ceva. Nu cred că va fi. Sunt discuții normale acum în filială, dar nu s-a pus problema. Sunt discuții referitoare la viitorul filialei, nu de schimbare. Nu s-a discutat deocamdată așa ceva. Acum suntem într-o perioadă de reorganizare. Filiala nu merge foarte bine și avem discuții cu membri și cu primarii vis-a-vis de ce vom face în viitor”, a declarat, pentru PSnews.ro, Vlad Oprea.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: