Încă o performanță pentru Novak Djokovici: Este în semifinale la Wimbledon

wimbledon-tenis
wimbledon-tenis

Sârbul Novak Djokovici, cap de serie numărul 2, s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de grand slam de la Wimbledon.

Djokovici l-a învins în sferturile de finală pe rusul Andrei Rublev, favorit 7, scor 4-6, 6-1, 6-4, 6-3, în două ore şi 48 de minute.

În faza următoare, sârbul îl va întâlni pe Jannick Sinner (Italia), cap de serie 8, care l-a eliminat pe rusul Roman Safiullin, scor 6-4, 3-6, 6-2, 6-2.

Pentru Djokovici a fost meciul 400 de grand slam, iar semifinala cu Sinner va fi a 46-a de turneu major,  ceea ce îl face pe sârb să egaleze recordul lui Roger Federer la simplu masculin. De asemenea, va fi a 12-a semifinală de Wimbledon jucată de sârb.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL