Încă o persoană care a suferit arsuri în exploziile de la staţia GPL de la Crevedia a decedat

Sursă foto: Twitter
Sursă foto: Twitter

Încă o persoană care a suferit arsuri în exploziile de la staţia GPL de la Crevedia a decedat luni dimineaţă, la Spitalul Floreasca din Capitală. Bilanţul deceselor a ajuns la 4.

Pacientul avea arsuri pe 95% din suprafața corpului și încă de la început prognosticul era unul extrem de rezervat.

În prezent, la Spitalul Floreasca mai sunt internați 6 pacienți.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internării, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală. Adresăm condoleanțe familiei”, potrivit Ministerului Sănătății.

În unități medicale din Capitală se află în prezent, conform informațiilor furnizate de Ministerul Sănătății, 15 pacienți, în stare medie sau ușoară, dintre care: 6 internați la spitalul Clinic de Urgență București; 4 pacienți – Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni” București; 5 pacienți – Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri București; 1 pacient – Spitalul Universitar de Urgență Elias București.

25 de persoane au fost externate, iar 4 pacienți au decedat.

Numărul pacienților transferați la spitale din afara țării, 12, rămâne neschimbat.

Încă un rănit în urma exploziei de sâmbătă seara, 26 august 2023, de la Crevedia a murit joi, 31 august 2023, la Spitalul Floreasca din Capitală. Este vorba despre un civil, cu arsuri peste 90% din suprafața corpului, a anunțat Ministerul Sănătății.

Alte două persoane, soț și soție, au murit pe loc în seara tragediei.

Exploziile de la Crevedia au avut loc la o stație de gaz petrolier lichefiat (GPL), care funcționa fără autorizație de mai bine de trei ani, fără ca nimeni să mai facă verificări între timp.

Stația GPL era înregistrată pe Flagas SRL, care aparține fiului primarului PSD din Caracal, Ionuț Daniel Doldurea, cu cifră de afaceri de sute milione de lei și profit uriaș.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: