Skip to content
Politică

Încă o propunere controversată a unui deputat. Vizate sunt căsătoriile gay

Deputatul si președintele PRU, Bogdan Diaconu, face o nouă propunere care ar putea să stârnească o serie de controverse în societatea românească.

Acesta vrea modificarea Constitutiei si interzicerea explicita a casatoriilor gay, evitand astfel si posibilitatea acestora de a adopta copii. Gestul sau vine ca o sfidare a comunitatii LGBT care sambata organizeaza un mars in capitala solicitand, printre altele, ca „familiile persoanelor LGBT (…) sa fie protejate de lege prin parteneriat civil”.

„Astăzi homosexualii manifestă în București cerând dreptul de a se căsători. Sunteți de acord să modificăm Constituția precizând că actul căsătoriei reprezintă uniunea dintre un bărbat și o femeie și să oprim astfel orice încercare de a avea „familii” oficiale de homosexuali care mâine vor cere să adopte și copii?”, a scris Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Comunitatea LGBT din Romania organizeaza sambata un mars in Capitala, pe traseul Arcul de Triumf – Piata Victoriei. Marsul se desfasoara sub sloganul „TU esti schimbarea!” si incepe la ora 16:00, la Arcul de Triumf.

Sursa foto: cotidianul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *