Skip to content
Politică

Încă o Universitate îi invită pe Iohannis și Ponta la dezbatere electorală

După ce Universitatea de Vest a adresat o invitaţie candidaţilor la Preşedinţie Victor Ponta şi Klaus Iohannis pentru a participa la o dezbatere publică, încă o universitate a făcut o propunere similară.

Societatea Studenților Universității București (SSUB) i-a invitat vineri pe cei doi candidați la alegerile prezidențiale să participe luni la o dezbatere publică ce ar urma să aibă loc în Aula Magna a Facultății de Drept, propunând ca TVR să transmită dezbaterea în direct.

„În cazul în care cei doi candidați vor accepta invitația iar TVR nu va putea transmite, SSUB va face tot posibilul ca dezbaterea să fie transmisă, în direct, pe internet, iar semnalul să poate fi preluat de orice televiziune interesată”, susține SSUB într-un comunicat de presă.

SSUB consideră că mediul universitar reprezintă un loc „simbolic al viitorului și speranței” oricărei națiuni, adecvat unei astfel de dezbateri.

„Societatea Studenților Universității București, asociație nepartizană politic prin statut, este garant al unei medieri neutre și corecte între staffurile de campanie ale celor doi candidați. Iar Universitatea din București este cel mai bun reper cultural unde o posibilă confruntare decentă de idei poate avea loc, prestigiul și renumele la nivel național și internațional recomandând-o mai mult decât orice platou de televiziune din țară”, au mai declarat reprezentanții SSUB.

3 comentarii la “Încă o Universitate îi invită pe Iohannis și Ponta la dezbatere electorală

  1. Adica pdl doreste la O universitate ca sa poata sa scoata studentii si sa- l injure pe Ponta. Se stie ca pdl este bine reprezntat la nivelul organizatiilor de studenti dar si in randul profesorilor.
    Astia ne cred prosti?

  2. „Universitatea din București reamintește că, în conformitate cu decizia Consiliului de Administrație din data de 8 octombrie, UB respinge orice fel de tentativă de implicare politică, iar folosirea spațiilor instituției în alte scopuri decât cele didactice și științifice nu este permisă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *