Skip to content
Politică

Încă o victorie pentru deputatul PNL Robert Sighiartău: Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020

psnews.ro

Deputatul PNL Robert Sighiartău, secretar general al partidului, a anunțat marți pe pagina sa de socializare, că Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea sa legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației.

Astfel, potrivit liberalului, alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020.

„Am reușit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020.

Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației.

Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă.

Mă bucur că am reușit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu dar s-a terminat cu bine.

Mulțumesc tuturor părinților și copiilor pentru susținere!
#ViatapentruRomania #RomaniaNormala #PNL
#RS”, scrie Robert Sighiartău.

Robert Sighiartău este deputatul PNL care a reușit să dubleze alocaţiile pentru copii. E pentru a doua oară în patru ani când PNL reușește acest lucru. În 2015, partidul lui Sighiartău, aflat şi atunci în Opoziţie, a obținut o majorare de la 42 de lei la 84 de lei. Iar patru ani mai târziu tot liberalii, prin secretarul lor general, s-au aflat în spatele amendamentului la bugetul de stat care a dus la dublarea alocaţiilor.

4 comentarii la “Încă o victorie pentru deputatul PNL Robert Sighiartău: Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020

  1. indexare cu rata inflatiei nu inseamna in realitatate o crestere propriu-zisa. Indexarea la inflatie este o masura normala pentru acoperirea inflatiei, asa se intampla si in tarile dezvoltate. Deci, ce a crescut sau care este marea realizare ?

  2. Marea realizare este tocmai obligativitatea indexării, de ce pana anul acesta au fost înghețate la 84 lei? Daca tot era ceva firesc? Sau cumva România prin minunatele Guverne PSD si cu Veorica nu a avut inflație??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *