Skip to content
Politică

Încă șase ambasadori, rechemați de Iohannis

Adminstraia Prezidențială a anunțat luni că preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele de rechemare a ambasadorilor din Chile, Africa de Sud, Iordania, Luxemburg, Georgia şi Macedonia,informează romaniatv.net.

Şeful statului i-a rechemat pe Bogdan Claudiu Filip, ambasador în Regatul Haşemit al Iordaniei, Dumitru Badea, ambasador în Republica Georgia, Florin Angelo Florian, ambasador în Republica Chile, Radu Gabriel Safta, ambasador în Republica Africa de Sud, Roxana Daniela Iftimie, ambasador în Marele Ducat de Luxemburg, şi Iustinian Focşa, ambasador în Republica Macedonia.

Bogdan Claudiu Filip a fost numit ambasador în 2011 în Iordania, Dumitru Badea în 2012 în Georgia, Florin Angelo Florian în 2010 în Chile, Radu Gabriel Safta în 2009 în Africa de Sud, Roxana Daniela Iftimie în 2011 în Luxemburg şi Iustinian Focşa în 2011 în Macedonia. Toţi cei şase au fost propuşi în timpul mandatului lui Traian Băsescu.

1 comentariu la “Încă șase ambasadori, rechemați de Iohannis

  1. Dupa cum vedeti aveti un presedinte informat (nu l-am votat si bine am facut, acum nu am regrete). Are foarte multa experienta in servicii de informatii. Ce mai lucreaza presedintele d-voastra?. Cuvântå la diferite evenimente de pe fituici scrise de altii (când ridica privirea pierde rândul, såracul) si semneaza din greu la rechemarea diplomatilor de la posturile din toata lumea. Dupa ce termina de recheamat toti ambasadorii vom deveni o tara si mai puternica in lume.
    Ce mai lucreaza Iohaniss? Se ocupa vârtos cu intarirea flancului estic al organizatiei nato si binenteles cu inasprirea condamnarii palgiatului. In acest sens a retrimis legea cu plagiatului inapoi in Parlament sa fie ajustata de asa maniera incât sa-l bage la inchisoare pe Ponta.
    Cu Dan Condrea s-a rezolvat. Cum spuneau Dacii nostrii: Voi muri si voi fi liber de dosar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *