Skip to content
Sănătate

Încă un angajat al Ministerului Sănătăţii, infectat cu noul coronavirus

Inquam Photos/Dan-George Porcuțan

Ministerul Sănătăţii a anunţat un nou caz confirmat de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul angajaţilor. Este vorba despre o persoană care a fost contact direct cu cazul depistat pozitiv în data de 11 septembrie.

Angajatul Ministerului Sănătăţii este uşor asimptomatic şi se afla în izolare, urmând a fi transportat la o unitate de boli infecţioase pentru evaluare. DSP Bucureşti a iniţiat ancheta epidemiologică”, se precizează într-un comunicat.

Ministerul Sănătăţii a anunţat sâmbătă că a identificat un alt caz de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor. Este vorba de o persoană asimptomatica aflată în izolare.Instituţia menţionează că acest caz nu are legătură cu cazul anunţat vineri.

Şi în acest caz, DSP Bucureşti va demara ancheta epidemiologica, în conformitate cu legislaţia în vigoare. Ministerul Sănătăţii ia măsurile necesare pentru dezinfectarea/ igienizarea spaţiilor de birouri”, mai arată reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Un angajat al Ministerului Sănătăţii a fost confirmat cu noul coronavirus, acesta având simptome uşoare şi urmând să fie internat, a anunţat vineri instituţia. Spaţiile de lucru din clădirea centrală a MS vor fi dezinfectate şi igienizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *