Skip to content
" "
Sport

Încă un arbitru de fotbal, depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

Inquam Photos/Octav Ganea

Federaţia Română de Fotbal anunţă că a fost depistat pozitiv cel de-al cincilea arbitru în urma testărilor efectuate în ultimele zile.

Oficialul de joc în cauză nu mai fusese delegat deloc de aproape trei săptămâni, iar acum a fost retras de la delegări până când acesta va fi confirmat vindecat. În ultimele zile, Federaţia Română de Fotbal a testat peste 140 de arbitri din loturile pentru Liga 1 şi Liga 2.

Reprezentanţii mass-media sunt rugaţi să respecte confidenţialitatea informaţiilor medicale şi viaţa privată a arbitrilor şi să evite să dezvăluie identitatea celor afectaţi de COVID-19„, scrie frf.ro.

" "
" "

1 comentariu la “Încă un arbitru de fotbal, depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2

  1. @ Cum ați comenta că TAS , care este un tribunal de arbitraj sportiv, dă decizii în litigii financiare sau referitoare la criterii financiare care sunt de competențele instanțelor civile, decizii ce restrâng și încalcă drepturi ale sportivilor câștigate pe terenurile de joc , la afirmare și performanță sportivă, dreptul la muncă, etc. , restrângând zona de performanță sportivă la un grup ce se încadrează în criterii ce nu au legătură cu sportul, ? Sunteți de părere că deciziile TAS în litigii financiare ar fi putut contribuit și la blocarea desfășurării Jocurilor Olimpice, ? Opinați și că TAS încearcă să facă diferențieri între cei ce ar putea obține performanțe ca sportivi și aceia cărora nu ar trebui să li se permită accesul la performanțe sportive, ?
    Remarcați și că TAS, care își spune tribunal de arbitraj sportiv, este o instanță care judecă și apelurile în deciziile pe care le dă, unele dintre deciziile TAS neavând ca obiect criteriile sportive, ci doar restrângând desfășurarea activităților sportive și drepturile sportivilor cu criterii ce nu sunt referitoare a pregătirea sportivilor și la rezultatele sportivilor, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *