Skip to content
Societate

UPDATE Olt: Femeia care a sunat la 112 spunând că este sechestrată a fost găsită în judeţul Ilfov

" "

UPDATE 22:03

Femeia care a sunat la 112, luni după-amiază, şi a spus că este sechestrată, fără a oferi alte detalii, a fost găsită după câteva ore într-o maşină, în judeţul Ilfov. Atât ea, cât şi însoţitorul ei sunt audiaţi de poliţişti, oamenii legii urmând să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate.

" "
" "
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, în urma apelului primit în cursul zilei de luni, atât femeia, cât şi însoţitorul acesteia au fost identificaţi şi audiaţi de poliţişti.
În activitatea de căutare au fost implicate forţe sporite şi poliţişti din mai multe judeţe, persoanele fiind găsite în judeţul Ilfov, în aceeaşi maşină în care se aflau atunci când a fost efectuat apelul, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.
Femeia are 34 de ani, bărbatul are 32 de ani şi amândoi sunt din judeţul Ilfov, iar cei doi se cunosc. În urma primelor informaţii, nu s-ar confirma răpirea în acest caz.
În prezent se fac cercetări pentru lipsire de libertate, ancheta fiind coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.

 

19:00

Poliţiştii din judeţul Olt caută o fată care a anunţat, printr-un apel de 20 de secunde la 112, că este sechestrată, fără a oferi alte informaţii, precum nume, o posibilă locaţie, vârstă etc, potrivit agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, a menţionat că nu este cunoscut numărul de pe care a fost efectuat apelul telefonic.

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin (nu se cunoaşte numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetăţeni să acorde sprijin poliţiştilor aflaţi în teren”, a spus Grigorescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *