Skip to content
Politică

Încă un deputat PDL trece la partidul lui Tăriceanu alături de peste 500 de oameni. VIDEO

Partidul Democrat- Liberal a pierdut joi pe unul dintre cei mai importanți lideri județeni, acesta preferând să părăsească ACL și pe Klaus Iohannis în favoarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Romeo Rădulescu, fostul lider al PDL Vâlcea, și- anunțat joi înscrierea în Partidul Liberal Reformator, după ce marți acesta şi-a prezentat demisia din PDL, împreună cu 500 de membri, potrivit celor de la criterii.ro.

Acesta a  lansat o serie de acuze dure la adresa conducerii centrale, precizând că aceștia au făcut un gest de trădare prin topirea în PNL  și că nu mai poate “coabita cu o conducere marionetă”., iar conducerea locală a fost acuzată de jocuri de interese.

“Plec cu strângere de inimă, este singurul partid în care am activat şi pentru care am muncit. Este partidul pe lista căruia am ajuns la înalta demnitate de primar şi ulterior de deputat. Sunt multe amintiri care mă leagă de acest partid, dar, din păcate, de trei luni, nu mă mai regăsesc aici. Cu o conducere marionetă, obedientă unor infractori, nu pot coabita, este peste puterile mele de înţelegere. Nu putem vorbi despre stat de drept, despre justiţie şi noi să promovăm infractori“, a explicat marți deputatul PDL Rădulescu.

Romeo Rădulescu a fost membru PDL din 2001. A fost consilier municipal, viceprimar şi primar al municipiului Râmnicu Vâlcea până în 2012. Din 2012 este deputat în colegiul Râmnicu Vâlcea.

Vezi momentul în care deputatul PDL, Romeo Rădulescu, și-a anunțat trecerea la PLR

2 comentarii la “Încă un deputat PDL trece la partidul lui Tăriceanu alături de peste 500 de oameni. VIDEO

  1. Cel mai mare rau pentru romani este PDL!!!!Daca mai vorbesti si de Basescu,Boc,Udrea,Berceanu,Videanu si toata cloaca cea vestita,te intrebi cum a rezistat totusi ,acest popor in timp!Pacat de increderea poporului, acordata unor nemernici!!!!!De luat aminte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *