Skip to content
Politică

Încă un fost candidat la prezidențiale îl susține pe Victor Ponta

Foștii candidați la alegerile prezidențiale Călin Popescu Tăriceanu, Dan Diaconescu, Teodor Meleșcanu sau Vadim Tudor au anunțat că la cel de-al doilea scrutin al alegerilor îl vor susține pe Victor Ponta. Un alt fost candidat la funcția supremă în stat care nu a reușit să ajungă în turul II și-a anunțat susținerea pentru candidatul PSD.

Preşedintele Partidului Alternativă Socialistă, Constantin Rotaru îl va vota duminică pe candidatul PSD-UNPR-PC Victor Ponta, fiind convins de altfel că actualul premier va fii viitorul preşedinte al României.

‘Am urmărit şi eu ca orice român dezbaterile electorale. Da, Victor Ponta este pregătit să fie preşedintele României, domnul Iohannis nu cred că vrea să fie lider, altfel venea pregătit la aceste dezbateri. Nu cred că trebuie să le spun alegătorilor mei cu cine să voteze în acest al doilea tur, pentru că vor merge cu siguranţă cu candidatul de stânga rămas în cursă, cu Victor Ponta. Regret însă că alternativa socialistă, a treia cale pe care am propus-o românilor, nu a fost o opţiune’, a declarat vineri, pentru Agerpres, Constantin Rotaru.

Constantin Rotaru a candidat pe listele Partidului Alternativa Socialistă şi a obţinut în primul tur al alegerilor prezidenţiale 0,31%, fiind votat de 28.805 de alegători. În judeţul Vâlcea, Rotaru a obţinut 0,75% din voturi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *